Hívjon:
(30) 229 9698
Lázár Károly utca 1.
4400 Nyíregyháza
Magánrendelés:
Nyíregyháza
Hétfő 17.00 - 19.00
(30) 229 9698
4400 Nyíregyháza Lázár Károly utca 1.
Side panel

Fogamzásgátlás

Milyen fogamzásgátló módszereket ajánl az orvos?

Manapság a nőknek nagyon fontos, hogy tervezhessék a teherbeesésük időpontját, és a szexuális együttlét ne aggódással teljen. Napjaink hölgyeinek már többféle módszer áll a rendelkezésére, hogy elkerüljék a nem kívánt terhességet.

Ezen módszerek egy része orvos által felírt készítmény vagy felhelyezett eszköz.

Hogy mely módszer ajánlom, vagy milyen módon dől el, hogy egy adott páciensemnek mely készítményt, eszközt javaslom?

Ez sok-sok tényezőtől függ. Például a páciens korától, szexuális aktivitásától, egészségügyi állapotától. Azonban mindig a pácienseimmel egyeztetve, az ajánlott módszer előnyeit és hátrányait, rizikóit kielemezve döntünk a megfelelő készítmény vagy eszköz mellett!

Fogamzásgátló módszerek

Manapság annyiféle fogamzásgátló módszer létezik, hogy felsorolni is nehéz lenne őket. Sokszor még az orvosok maguk sincsenek tisztában a legújabb fejlesztésekkel.

A leginkább ismert és legáltalánosabban alkalmazott módszerekről átfogó képet kaphat , ha megnézi a Fogamzásgátlásról részletesen oldalunkat.

Tájékozódom a fogamzásgátló mószerekről

Fogamzásgátló tabletta felírása

Hogyan történik a fogamzásgátló tabletták felírása, felíratása?

Pácienseimnek a fogamzásgátló tablettákat a rendelés elején, soron kívül, mindössze előzetes egyeztetés után INGYEN felírom.

Ennek előfeltétele, hogy a páciens járt nálam egy éven belül és a különböző nőgyógyászati szűrővizsgálatokon átesett, azok eredménye pedig megengedi a tabletták szedését.