Hívjon:
(30) 229 9698
Lázár Károly utca 1.
4400 Nyíregyháza
Magánrendelés:
Nyíregyháza
Hétfő 17.00 - 19.00
(30) 229 9698
4400 Nyíregyháza Lázár Károly utca 1.
Side panel

Páciensem véleményei

Ha Ön is szeret utánanézni az orvosnak, mielőtt bizalmat szavaz neki, íme néhány páciensem tapasztalata.

Kedves és segítőkész

Jártam néhányszor ambuláns nőgyógyászati rendelésen, ott döntöttem el, hogy olyan magánorvost választok, akitől bármit kérdezhetek, nem fog lenézni vagy ostobának tekinteni. Kertes Doktor Úrban ilyen embert ismerhettem meg. Mindent úgy magyaráz el, hogy laikusként is megértsem és ha kell, akár többször is elmond dolgokat, csak hogy megnyugodjak.

Kerekes Anna

Legvégső esetben javasol műtétet

Pozitív csalódás volt, amikor a nőgyógyászati problémáimra nem azonnal műtétet javasolt. Először megbeszéltük a lehetőségeket, és az állapotjavulásom sürgősségét, majd kevésbé drasztikus megoldásokat is kipróbáltunk mielőtt a műtétet választottuk volna.

Kiss Krisztina

Szülés könnyedén

Nem mondom, hogy fájdalom nélkül, de az biztos, hogy teljes biztonságban érezve magam zajlott le a szülés. Doktor Úr végig mellettem volt, figyelte a magzat értékeit és persze az én fájdalomtűrő képességemet is. Minden segítséget megkaptam.

Nagyné H. Piroska

Megértő tanácsadás

Realista gondolkozású anyaként úgy éreztem jobb, ha egy orvos ad tanácsot a tinédzser korú lányomnak. Úgy éreztem talán neki jobban megnyílik, tőle bátrabban kérdez. Doktor Úrnak nem volt kifogása az ilyen típusú tanácsadással sem, gyermekem elmondása szerint végig türelmes és megértő volt.

Batáné N. Ágnes

Végtelenül türelmes

Senkinek nem könnyű egy vadidegen előtt a problémáiról beszélni, még ha orvos is az illető. Ezért nagyon fontos számomra, hogy elég tudjunk szánni a beszélgetésre, mielőtt a vizsgálatokat elkezdenénk. Fantasztikus, hogy ezt Kertes Doktor Úr mennyire érti és megérti.

Mészáros Marianna