Hívjon:
(30) 229 9698
Lázár Károly utca 1.
4400 Nyíregyháza
Magánrendelés:
Nyíregyháza
Hétfő 17.00 - 19.00
(30) 229 9698
4400 Nyíregyháza Lázár Károly utca 1.
Side panel

Műtétek lebonyolítása

Amennyiben szükségessé válik nőgyógyászai műtétek elvégzése, azok hogyan és hol kerülnek lebonyolításra.

Természetesen, a szüléseket és a különböző nőgyógyászati műtéteket NEM lehet a magánrendelőben elvégezni, azokhoz megfelelő asszisztencia és steril körülmények szükségesek.

A steril környezet, a szakképzett ápolók és asszisztencia, a megfelelő műtéti eszközök a Jósa András Oktatókórház műtőiben állnak rendelkezésre. Így a beavatkozásokat, szüléseket is itt bonyolítjuk le.

Ez nem jelenti azt, hogy elengedném a pácienseim kezét akár csak egy pillanatra is!

A szülések levezetése és a műtétek elvégzése mind az én feladatom, azokat csak nagyon indokolt esetben adom át más megbízható orvosnak. Ilyen esetekben természetesen előre egyeztetek a páciensekkel.

Mit is jelent ez pontosan?

Én leszek a műtőben minden laparoszkópos (hastükrözéses) és nyitott hasi műtétnél, nőgyógyászati diagnosztika utáni nagyműtéteknél, szüléseknél.

Azonban "csak" asszisztálni fogok azoknál a műtéteknél, ahol más szakterület szakorvosait is szükséges bevonni az operációba, például daganatos megbetegedések esetén.

Műtétek előtt

Mit kell Önnek tennie, mielőtt a műtéti beavatkozásra sor kerülne?

A nőgyógyászati magánrendelésen minden szükséges beutalót átadunk a pácienseknek.

Gondoljon itt például, az olyan laborvizsgálatokra, amit mi a magánrendelőben nem tudunk elvégezni. De természetesen megkapja tőlünk azt a beutalót is, amellyel a Jósa András Kórház megfelelő osztályára felveszik, ott elvégzik a megfelelő és szükséges labor- és ultrahang diagnosztikai eljárásokat. Én pedig a műtétet később elvégzem.

A fent leírtak csak abban az esetben állnak fenn, amennyiben rendelkezik érvényes TAJ kártyával.

Amennyiben külföldi állampolgár, úgy a műtéteknek meghatározott díjszabása van, amely megtalálható a Jósa András Kórház Díjszabásában. A műtéteket ilyen esetekben csak a megfelelő díj befizetése után tudjuk elvégezni.